Reacties ……

Opmerkingen, aanvullingen en verbeteringen zijn welkom.
Laat ons weten wat u vindt!

Gepaste reacties zijn voor iedereen zichtbaar.
Als u dat niet wilt dan kan een reactie ook per mail:  info@gravenenverhalen.nl

 

 

10 gedachten over “Reacties ……

 1. Mooie site! Ter aanvulling: oudste kleinzoon van Pietje Kramer en Gerrit van der Werf, die dezelfde naam draagt en mijn vader is, was getrouwd met Alida Theresia Maria (Ida) de Rode (1927-2008). Dit ter vervanging van de vraagtekens. Hartelijke groet, Marieke van der Werf

  • Dag Marieke (P01.01.01),
   Dank voor je reactie. Ik heb de gegevens aangepast.
   Ik zal de aanvulling ook in de stamboom noteren.
   Op de site staat een kopie die om de paar maanden wordt bijgewerkt.
   Vriendelijke groeten,
   Mebius Kramer (M08.01)

 2. Interessante site. Graag doe ik een suggestie voor een aanvulling. Ik mis mijn overleden zus in het overzicht. Mijn zus Karien Koot was het eerste kind van Marlies van der Werf en Thom Koot. Zij is geboren op 1 augustus 1963 en tot ons groot verdriet overleden op 12 november 2011. Thom en Marlies kregen dus vier kinderen in plaats van drie (gezins id: F5647). Karien was getrouwd met Ruud van den Heuvel. Het zou fijn zijn als Karien ook in de stamboom kan worden opgenomen. Met dank en hartelijke groet, Elien Koot

  • Dag Elien,
   Dank voor je reactie. Ik heb de gegevens in de stamboom aangepast. Het moet inderdaad een verdrietig moment zijn geweest toen Marlies in 2011 op 48jarige leeftijd overleed.
   Om de paar maanden verschijnt een uittreksel op de website, over enige tijd zal dus ook daar de aanpassing zichtbaar worden.
   Met vriendelijke en familiale groet,
   Mebius Kramer
   M08.01

 3. Wat een mooie site. Nav de crematie van tante Hiske ( HO 02 07 ) gistermiddag ben ik gaan zoeken naar onze grote familie op internet. Ik zie nu dat de kinderen van deze familielijn niet allemaal goed genoteerd staan. Toevallig heeft mijn man Frans, zoon van Hugo Kramer en Marijke Landman, ze gisteren allemaal opgenoemd. Misschien goed om deze nog eens in te vullen?

  • Dag Heleen,
   dank voor je reactie. De gegevens in de stamboom op deze site zijn een selectie en een afspiegeling uit de stamboom van veel meer vanouds Friese families. Zo eens per kwartaal worden deze gegevens ververst. Onvermijdelijk zitten er altijd fouten en foutjes in, ik verbeter ze graag.
   Van Frans vernam ik al dat zijn betrokkenheid bij de stichting de laatste jaren wat is afgenomen. Maar wellicht kan ik met zijn ruwe materiaal een flinke verbeterslag maken in de H-tak. Stuur maar door wat je hebt: mf.kramer[apestaartje]hetnet[punt]nl

   Is er een In Memoriam van jullie tante Hiske dat we in onze Nieuwsbrief zouden kunnen publiceren? Ik zie in mijn gegevens dat van de kinderen van Frans H Kramer en Sytske Wybenga alleen Boukje (1918 – ) nu nog zou leven. Klopt dat? In ieder geval ‘in sterk laech’, alle tien kinderen boven de tachtig!

   Vriendelijke groeten,
   Mebius Kramer hzn
   M08.01

 4. Regens Kramer geboren in 2015 is overleden in 2010 i.p.v 2011.
  Jacob j. Galama geboren in 1906 is overleden in 1086 i.p.v. in 1988.
  Dank je wel voor de aanpassing en hartelijke groet .,.galama458

 5. Mebius,
  Even ter aanvulling. Alie Schokker, de vrouw die de beste jaren van haar leven aan mij vergooid, is de moeder van Haye en Wytze.

  Groet

  Jos van der Werf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *